U VINOGRADSKOJ

NAKON 11 DANA BORBE ZA ŽIVOT PODLEGLA OZLJEDAMA Umrla biciklistica koja je stradala u prometnoj nesreći na Savskoj opatovini

 
Ilustracija
 Darko Tomas / CROPIX

Punih 11 dana liječnici u KBC Sestre Milosrdnice borili su se za život 57-godišnjakinje koja je nastradala u prometnoj nesreći na zagrebačkoj Savskoj opatovini, no ozljede koje je zadobila su bile toliko teške, da je nesretna žena jučer u 12.45 sati nažalost preminula.

Podsjetimo, do nesreće je došlo 20. veljače oko 19 sati kada je 57-godišnjakinja vozila bicikl Pony po nogostupu biciklističke staze uz sjeverni rub sjevernog kolnika Ljubljanske avenije.

Dolaskom do raskrižja sa Savskom opatovinom, s nogostupa se uključivala u promet biciklističkom stazom po obilježenom pješačkom prijelazu i tom je prilikom na nju naletio Fiat 500 kojeg je vozila 46-godišnjakinja koja je u trenutku nesreće zadržavala smjer kretanja.

Provedenim očevidom je utvrđeno da se biciklistica nije kretala biciklističkom stazom uz desni rub kolnika namijenjenom za njezin smjer kretanja koja se nalazi na južnom nogostupu Ljubljanske avenije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 06:27