BIO SUMNJIV POLICIJI

Na granici s BiH pao vozač kamiona: Pogledajte gdje je skrio robu koju je krijumčario

Zbog krijumčarenja gotovo 15 tisuća kutija raznih vrsta cigareta policija je privela i kazneno prijavila 35-godišnjeg vozača
 PU karlovačka

Zbog krijumčarenja gotovo 15 tisuća kutija raznih vrsta cigareta u teretnom vozilu bosansko-hercegovačkih nacionalnih oznaka, policija je jučer tijekom dana privela i kazneno prijavila 35-godišnjeg vozača teretnjaka iz BiH.

Naime, u njegove namjere dok je izlazio iz Hrvatske na graničnom prijelazu Jurovski Brod posumnjali su policajci te su ubrzo otkrili da u kamionu prevozi 14.970 kutija cigareta čiji je promet ograničen.

image
PU karlovačka
image
PU karlovačka
image
PU karlovačka

- Nad muškarcem je provedeno kriminalističko istraživanje te je osumnjičen da je cigarete, s ciljem izbjegavanja carinskog nadzora, prevozio skrivene između ali i u paletama s ogrjevnim drvom te u metalnom spremniku u dijelu priključnog vozila - otkrivaju iz karlovačke policije napominjući da je u Hrvatsku ušao također jučer iz Bosne i Hercegovine na graničnom prijelazu Ličko Petrovo Selo.

Po dovršetku istraživanja predali su ga pritvorskom nadzorniku uz prijavu za izbjegavanje carinskog nadzora, a tijekom večeri će biti doveden na ispitivanje u prostorije državnog odvjetništva.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 00:49