PRIVEDEN

NA GRANICI PAO POZNATI TURBOFOLK PJEVAČ Sinan Sakić skrivao heroin u gaćama: 'Idem na koncert, treba mi...'

 screenshot YouTube

Na graničnom prijelazu Trbušnica između Srbije i Bosne i Hercegovine uhićen je poznati srpski turbofolk pjevač Sinan Sakić. Kako pišu Večernje novosti , prilikom detaljne kontrole policajci su kod 58-godišnjeg pjevača pronašli 2,3 grama heroina koji je sakrio u donje rublje.

Sa Sakićem je u automobilu bio 36-godišnji suputnik kod kojega su policajci pronašli manju količinu marihuane. On je travu pokušao odbaciti od sebe, ali su graničari bili brži...

Zbog droge, ali i zbog činjenice da se na automobilu kojim su pokušali napustiti Srbiju nisu slagali brojevi s onima iz prometne dozvole, Sakić i njegov suputnik privedeni su u policiju, a potom i saslušani u lokalnom tužiteljstvu.

S obzirom da je riječ o manjoj količini narkotika, slučaj će ići redovnim postupkom tako da su obojica ubrzo pušteni na slobodu.

Automobil kojim su krenuli preko Drine bit će upućen na vještačenje. Sakić je navodno na saslušanju rekao da ide na koncert u Bosnu te da je droga 'za te potrebe'.

On je, kako pišu Večernje novosti , prije nekoliko dana bio gost na velikom koncertu Dragana Kojića Kebe, a publika je tada uočila da je jedva pjevao zbog čega ga je Keba morao pokrivati svojim glasom i egzibicijama.

Na istom je koncertu, inače, najveću pažnju izazvala pojava kraljice regionalne estrade Severine Vučković, koja je cijelo vrijeme bila u društvu Kebinog sina Igora, s kojim je razmjenjivala poljupce, a nakon dueta s Kebom se, obuzeta emocijama, i rasplakala.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 19:29