PALI KRIJUMČARI

Na Bajakovu u makedonskom kamionu pronašli 302 kg marihuane

Ukupno je pronađeno 325 paketa, a riječ je o najvećoj zapljeni marihuane na području PU vukovarsko-srijemske u posljednjih nekoliko godina.
Cakovec, 010811.U policijskoj postaji Cakovec odrzana je izvanredna presica PU Medjimurske i PU Varazdinske na kojoj su prezentirani rezultati zapljene marihuane, u suradnji oboje policijske postaje.Zaplijenjeno je 1370 grama marihuane, pistolj s vecom kolicinom streljiva, puska, pet digitalnih vaga, petnaest mobitela i domaci novac.Na slici zapljenjena marihuana.Foto: Andrej Svoger / Cropix
 Andrej Švoger / CROPIX

VINKOVCI - Čak 302 kilograma marihuane, koja bi na crnom tržištu dosegla vrijednost od 4,5 milijuna kuna, pronašli su u srijedu oko 00,50 sati naši carinici na graničnom prijelazu Bajakovu u kamionu kojim je upravljao 53-godišnji makedonski državljanin. Odalo ga je to što je na upit carinika ima li što za prijaviti, odgovorio niječno, dodavši da je teretnjak prazan.

- Nije baš uobičajeno iz Makedonije u Italiju ići s praznim teretnjakom, pa su naši djelatnici odlučili pregledati tovarni prostor, pri čemu su zamijetili neke preinake koje su bile svježe obojene. Droga se nalazila ispod cerade - izvijestio je pročelnik Carinarnice Vukovar Dubravko Pekarić, a naknadno je u lažnom spremniku za gorivo otkriveno još jedno skrovište s 50 paketa marihuane.

Ukupno je pronađeno 325 paketa, a riječ je o najvećoj zapljeni marihuane na području PU vukovarsko-srijemske u posljednjih nekoliko godina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. svibanj 2024 12:39