STRAVA U SL. BRODU

Muškaracu osumnjičenom za ubojstvo roditelja određen jednomjesečni istražni zatvor: Prijeti mu 50 godina robije!

Kazna ovisi o tome što će reći istraga, odnosno psihijatrijsko vještačenje

Privođenje sucu istrage osumnjičenog za ubojstvo majke i oca

 Ivica Galovic/pixsell/

Muškarac kojega se sumnjiči da je hladnim oružjem ubio vlastite roditelje priveden je u Slavonskom Brodu sucu istrage te mu je nakon ispitivanja određen jednomjesečni istražni zatvor.

Osumnjičenom za ubojstvo roditelja slijedi istražni zatvor u trajanju mjesec dana, ako bude optužen može dobiti i do 50 godina, ovisno što će reći istraga, odnosno psihijatrijsko vještačenje, izjavio je novinarima u subotu sudac istrage Županijskog suda u Slavonskom Brodu Mile Soldo.

Osumnjičeni je tijekom petka ispitan u Županijskom državnom odvjetništvu, nakon čega je otvorena istraga zbog sumnje da je u četvrtak u obiteljskoj kući u Slavonskom Brodu hladnim oružjem ubio oca (78) i majku (76). Roditelji su od zadobivenih ozljeda preminuli na mjestu.

image

Dvostruko ubojstvo u Sl. Brodu

Nenad Opacak/Cropix

U jučerašnjem priopćenju ŽDO Slavonski Brod stoji da će Državno odvjetništvo podnijeti sucu istrage Županijskog suda prijedlog za određivanje istražnog zatvora protiv osumnjičenog jer je zatvor nužan zbog neometanog odvijanja postupka za kazneno djelo za koje je propisana kazna dugotrajnog zatvora, kod kojeg su okolnosti počinjenja kaznenog djela posebno teške.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. lipanj 2024 16:15