STRAŠNA SMRT

Mladić u Slavoniji umro nakon uboda stršljena: Policija je njegovo tijelo pronašla u kanalu

Ubod stršljena nakon čega je uslijedio anafilaktički šok bio je koban za muškarca u ranim 30-ima
Vozilo hitne pomoći (ilustracija)
 Nikša Stipaničev/hanza Media

Ubod stršljena nakon čega je uslijedio anafilaktički šok bio je koban za muškarca u ranim 30-ima čije je beživotno tijelo pronađeno u grmlju kod kanala Brežnica na cesti Otok-Vrbanja.

Prava drama odvijala se 21. kolovoza oko 18 sati na navedenoj dionici kojom se toga trenutka vozio policajac PU vukovarsko-srijemske. Bio je izvan službe kada je iznenada pred njega istrčao jedan afganistanski državljanin tražeći pomoć. Policajac se zaustavio te prateći informacije koje mu je prolaznik dao, došao je do mrtvog tijela nepoznatog muškarca koje je bilo uz kanal Brežnica. Odmah su na mjesto događaja pristigle policijske ophodnje te Hitna pomoć čiji su djelatnici mogli, nažalost, samo konstatirati smrt.

Tijekom policijskog očevida na mjestu pronalaska, na tijelu nisu uočeni nikakvi tragovi nasilja nakon čega je tijelo nepoznatog čovjeka prevezeno u NMB Vukovar gdje je temeljem naloga vukovarskog Županijskog državnog odvjetništva provedena obdukcija. Obducenti su utvrdili da je smrt nastupila uslijed uboda insekta točnije stršljena koji je izazvao anafilaktički šok.

No tu kriminalističkom istraživanju nije kraj. Osim što je još uvijek nepoznat identitet preminulog muškarca za kojeg se pretpostavlja da je imao oko 30 godina, muškarac s početka priče koji je zaustavio policajca u autu našao se u problemu.

Istraživanjem se otkrilo da je riječ o afganistanskom državljaninu nad kojim je proveden upravni postupak zbog nezakonitog prelaska državne granice te je smješten u Prihvatni centar za strance Tovarnik do readmisije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 09:20