TEŠKA NESREĆA

Mladić kod Moščenice izgubio kontrolu nad vozilom i zabio se u vatrogasce, teško je ozlijeđen

Tako je dolaskom do nepreglednog zavoja u jednom trenutku izgubio nadzor nad vozilom i nekontrolirano se kretao na nizbrdici

Prometna nesreća nadomak Mošćenice

 PU primorsko-goranska

U prometnoj nesreći koja se dogodila u srijedu oko 15 sati u mjestu Mošćenice na području Mošćeničke Drage, ozlijeđen je 21-godišnji hrvatski državljanin.

Očevidom je utvrđeno da je do nesreće došlo kada je 21-godišnjak upravljao osobnim vozilom marke Peugeot, riječkih registracijskih oznaka, kolnikom ceste iz smjera Mošćenice prema Mošćeničkoj Dragi gdje nije prilagodio brzinu kretanja stanju i uvjetima na kolniku.

Tako je dolaskom do nepreglednog zavoja u jednom trenutku izgubio nadzor nad vozilom i nekontrolirano se kretao na nizbrdici te prešao na suprotnu stranu kolnika gdje se izravno sudario sa specijalnim vozilom vatrogasne službe, riječkih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 25-godišnji hrvatski državljanin.

Vozač osobnog vozila je u nesreći zadobio teške ozljede i nalazi se na liječenju u KBC Rijeka.

Inače, tijekom jučerašnjeg dana evidentirano je 14 prometnih nesreća u kojima je osim spomenutog 21-godišnjaka još jedna osoba teško, a tri su lakše ozlijeđene, javljaju iz primorsko-goranske policije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. svibanj 2024 00:55