KAZNENO PRIJAVLJEN

Mladić (25) iz Križevaca u blizini škole djeci prodavao drogu, policija ga je uhvatila

U više navrata davao je na uživanje djeci i drugim osobama tzv. joint od mješavine duhana i marihuane kao i drogu amfetamin

ilustrativna fotografija zaplijenjene marihuane

 Zeljko Hajdinjak/CROPIX

Petljanje s drogom skup je "sport" s obje strane zakona. U to se uvjerio 25-godišnji mladić u Križevcima kojemu su policajci stali na kraj nakon što su otkrili da preprodaje opijate u blizini škole pa i samoj djeci.

Zbog toga je kazneno prijavljen za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama te za omogućavanje trošenja droga, pa je bjelovarsko tužiteljstvo ovih dana protiv njega podignulo i optužnicu.

Posrnulog dilera tužiteljstvo tereti da je od početka ljeta pa do 28. prosinca prošle godine u Križevcima dilao drogu. Prepakiravao ju je u manje paketiće, a njegova narko-zarada poremetila mu se tijekom božićnih blagdana kad je zatečen u Križevcima s jednom tabletom ecstasyja, slamkom na kojoj su bili tragovi speeda te dvije vrećice s tragovima u kojima je također bio amfetamin.

- Tereti ga se da je ostalu nabavljenu drogu prodavao djeci i drugim osobama u neposrednoj blizini osnovne škole te na drugim mjestima u gradu, kao i da je u više navrata davao na uživanje djeci i drugim osobama ručno napravljene cigarete tzv. joint od mješavine duhana i marihuane kao i drogu amfetamin - otkrivaju iz Županijskog državnog odvjetništva u Bjelovaru, koje je za 25-godišnjeg preprodavača droge zatražilo produljenje istražnog zatvora.

Odlukom bjelovarskog suda križevački diler ostaje do daljnjega u pritvoru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 14:19