SMRT NA CESTI

MLADI OSJEČKI PODUZETNIK POGINUO U TEŠKOJ NESREĆI Pijani vozač autom ga pokosio dok je vozio Tomos: 'Udario ga je praktički pred kućom...'

Ilustracija
 / HANZA MEDIA

U Ivanovcu, nedaleko Osijeka, u subotu u kasnim večernjim satima u naletu pijanog vozača automobila smrtno je stradao 33-godišnji vozač mopeda, piše Glas Slavonije.

Kako je objavila PU osječko-baranjska, nesreća se dogodila oko 22:15 sati u Dugoj ulici. Dolaskom do kućnog broja 176, vozač automobila osječkih registracija koji je imao viška alkohola u krvi, prednjim je dijelom auta udario u stražnji dio mopeda bez registarske oznake kojeg je vozio 33-godišnjak.

Od posljedica pretrpljenih ozljeda 33-godišnjak je poginuo na mjestu nesreće dok su vozač i njegova mlada putnica lakše ozlijeđeni.

Nakon pružene pomoći u KBC Osijek, vozač automobila je uhićen i kazneno prijavljen.

24 sata doznaju kako je poginuo 33-godišnji Stanko Bunoza iz Ivanovca, poznati osječki poduzetnik, vlasnik putničke i turističke agencije.

- Nesreća je bila strašna. Bunozu je auto udario praktično pred kućom i odbacio ga 50 metara dalje. Udarac je probudio cijelu ulicu pa tako i njegovu obitelj koja je pogledom kroz prozor vidjela sav taj užas. Ima dvoje male djece i možete misliti kako je njegovoj supruzi sada, kažu mještani Ivanovca.

Inače, Bunoza je bio profesionalni vozač koji je cijeli život vozio velike motore, a sada je nastradao na malom Tomosu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 06:38