TRAGEDIJA KOD ZAGREBA

Mladi motociklist (22) preminuo u KB Dubrava: Ozljede su bile preteške...

Tragedija se dogodila na Državnoj cesti D3 u okolici Zagreba, iako je promptno prevezen vozilom Hitne u bolnicu, nažalost je umro

ilustracija

 Vojko Basic/Cropix

U KB Dubrava unatoč svim naporima nisu uspjeli održati na životu 22-godišnjaka koji je teško nastradao u popodnevnim satima jučer na Državnoj cesti D3 u okolici Zagreba

Policijskim očevidom na mjestu nesreće na cesti Ivana Mažuranića je utvrđeno da je u nedjelju oko 16.15 sati došlo do stravične nesreće.

Mladi vozač motocikla marke Yamaha zagrebačkih oznaka nije prilagodio vožnju navedenom dionicom pa je dolaskom do 37. kilometra dionice, u desnom zavoju, upravo zbog neprilagođene brzine kretanja uvjetima na cesti, izgubio nadzor nad motociklom. Nastavio se, naime, kretati dalje kroz zavoj da bi potom u kočenju naletio na zaštitnu ogradu sa zapadne strane kolnika.

- U prometnoj nesreći vozač motocikla teško je ozlijeđen, a liječnička pomoć pružena mu je u Kliničkom bolnici Dubrava gdje je u večernjim satima uslijed zadobivenih ozljeda preminuo - kažu iz zagrebačke policije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. rujan 2024 15:20