UBOJSTVO U ĐURĐEVCU

MISTERIOZNA SMRT Blagajnica Hrvatskih šuma ubijena dan prije uhićenja? Ukrala je čak 300.000 kn

Tijelo Nadice Gregar (48) pronašla je njena majka nakon što se vratila s nedjeljne mise
Varazdin, 130712.U Ulici Juraja Krizanica danas poslijepodne dogodilo se ubojstvo. Prema prvim nesluzbenim informacijama, sin je ugusio oca. Navodno je u obitelji nasilje prisutno vec duze vrijeme.Na fotografiji: policijski ocevid na mjestu zlocina.Foto: Zeljko Hajdinjak / CROPIX
 Željko Hajdinjak / CROPIX

KOPRIVNICA - Nakon što je u nedjelju u prijepodnevnim satima policija u stanu u Đurđevcu pronašla tijelo Nadice Gregar (48), koja je umrla nasilnom smrću, doznaje se da je ovoga tjedna trebala biti uhićena zbog pronevjere, prenosi Koprivnica.net .

Ona je, kako piše Podravski list, osumnjičena za pronevjeru jer je navodno iz kase uzajamne pomoći u koprivničkoj ispostavi Hrvatskih šuma gdje je radila, neovlašteno uzela oko 300 tisuća kuna. Riječ je o novcu iz radničke štednje.

Je li to i povod njene tragične smrti za sada nije poznato, a više će se znati nakon obdukcije tijela koja će biti obavljena u koprivničkoj bolnici.

UBOJSTVO U ĐURĐEVCU Vratila se s mise i u stanu pronašla mrtvu kćer! Susjedi tvrde: 'Ništa nismo čuli'

Podsjetimo, Nadičino je tijelo u svom stanu u Đurđevcu u ulici Tina Ujevića pronašla njena majka, nakon što se vratila s nedjeljne mise.

Nadica, koja inače živi i radi u Koprivnici, bila je tog kobnog dana u posjetu majci.

Mrtvozornik je potvrdio da je umrla nasilnom smrću, a policija sumnja na ubojstvo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 16:32