ČUDNA SITUACIJA

Misterij vozača koji je izazvao kaos u Dubravi - zove se Boško, ali svi ga znaju pod drugim imenom

Zašto se predstavljao ženinim prezimenom i drugim imenom, nije poznato
Boško Dimitrijević (67) izvukao se iz prevrnutog Audija s lakšim ozljedama
 Čitatelj Jutarnjeg Lista

Tijekom policijskog očevida, po društvenim mrežama počele su kolati fotografije vozača, za kojeg su mnogi tvrdili da se zove Tomislav, nadimka Tomica, te kako se preziva Žaknić, jer je suprug vlasnice poznatog lanca parfumerija.

Nakon što smo objavili vozačev puni identitet, točnije da je osoba sa slike koja je skrivila nesreću Boško Dimitrijević, u redakciju se javilo nekoliko čitatelja koji su nas uvjeravali da raspolažemo krivim imenom, tvrdeći kako je vozač sa slike njihov prijatelj, poznanik, susjed - Tomislav Žaknić.

Zašto se predstavljao ženinim prezimenom i drugim imenom, nije poznato

Boško Dimitrijević izazvao je veliku prometnu nesreću u ponedjeljak popodne kada je izgubio kontrolu nad svojim Audijem i pokosio brojne parkirane automobile na trotoaru. Njegov automobil je završio na krovu, ali Boško je nekim čudom izašao iz njega bez težih ozljeda.

Policija je kasnije utvrdila da je Dimitrijević nekoliko trenutaka prije kaosa u Dubravi udario u vožnji u jedan drugi automobil, te je pokušao pobjeći s mjesta nesreće. Dao je 'gasa', izgubio kontrolu i izazvao nesreću o kojoj se priča već tri dana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 17:21