NIJE DOBRO

MIGRANT KOJEG JE UPUCAO LOVAC JE U KRITIČNOM STANJU Izgubio je izuzetno mnogo krvi, liječnici se na intenzivnoj bore za njegov život

Ilustracija
 Goran Mehkek / CROPIX

Migrant kojeg je pokraj Jasenovca jutros propucao lovac, u kritičnom je stanju, saznaje Jutarnji.

Iako su liječnici završili operativni zahvat tijekom kojeg su "pokrpali" njegove krvne žile, problem je što je pogođena njegova aorta te je pacijent već izgubio izuzetno puno krvi. Trenutno se nalazi na intenzivnoj, a liječnici se bore za njegov život.

Podsjetimo, nesretni je čovjek nastradao jutros oko 2.45 sati kad ga je u županijskom lovištu nedaleko Jasenovca u noćnom lovu teško ranio 57-godišnjak, o čemu je prvi jutros izvijestio Jutarnji list.

Sisačko-moslavačka policija izvijestila je da je ranjeni stranac najprije prevezen u pakračku Opću bolnicu gdje su mu utvrđene teške ozljede opasne po život, zbog čega je prevezen u KBC Zagreb. U policiji kažu da s ciljem utvrđivanja svih okolnosti ovog događaja provode daljnja kriminalistička istraživanja.

Potvrđeno je kako je lovac bio u organiziranom lovu na divlje svinje i čagljeve, te da je ranjenome prvi pružio pomoć i pozvao Hitnu. Neslužbeno se doznaje kako je unesrećeni migrant s Bliskog Istoka koji je zajedno sa skupinom migranata nezakonito ušao u Hrvatsku i krio se u šumi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 02:36