STRAŠNA NESREĆA

Mercedesom pretjecao dva muškarca dok su mijenjali gumu pa udario u njih: Jedan poginuo, drugi teško ozlijeđen!

Varazdin, 290311.U mjestu Sracinec kraj Varazdina doslo je do prometne nesrece izmedju kamiona tegljaca bosanskih registracija i tri osobna automobila.Do nesrece je doslo u trenutku nepaznje u kojem je vozac tegljaca preticao automobil ispred sebe koji je skretao na lijevu stranu, te nakon toga tegljac je gurnuo osobni automobil u dva parkirana automobila na suprotnoj strani ceste.U nesreci je srecom jedna osoba lakse ozlijedjena. Na slici: ocevid je u tijeku.Foto: Andrej Svoger / Cropix
 Andrej Švoger / CROPIX

SLAVONSKI BROD - U prometnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 5,10 sati na južnoj strani autoceste A3, kod Sikirevaca, poginuo je 50-godišnji državljanin Turske, dok je 40-godišnji turski državljanin teško ozljeđen, izvijestila je brodsko-posavska policija po završetku višesatnog očevida.

Policija navodi kako je do prometne nesreće došlo jer 30-godišnji vozač, upravljajući teretnim automobilom Mercedes, nije držao dovoljan bočni razmak prilikom pretjecanja zaustavljenog teretnog vozila turskih registracija, pa je udario u zaustavljeno teretno vozilo i muškaraca, turskog državljanina, koji je stajao kraj vozila. Drugi turski državljanin se nalazio ispod zaustavljenog teretnog vozila jer je mijenjao kotač.

U ovoj prometnoj nesreći, na mjestu nesreće smrtno je stradao 50-godišnji državljanin Turske, dok je 40-godišnji turski državljanin s teškim tjelesnim ozljedama prevezen i zadržan na liječenju u bolnici u Vinkovcima.

Policijski službenici protiv 30-godišnjeg vozača podnose kaznenu prijavu zbog sumnje u kazneno djelo izazivanja prometne nesreće Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu, navodi Policijska uprava brodsko-posavska .

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 09:20