BESRAMNI BANDITI

Manekena cipelarili i rezali nožem po licu!

 youtube screenshot

Srpska policija uhitila je četvoricu mladića starih od 19 do 23 godine, svi iz okoline Niša, zbog sumnje da su napali i opljačkali četvoricu mladića.

Kako saznaje Blic , više posjekotina po licu i tijelu zadobio je S. K. (20) iz Niša, dok je njegov prijatečk Dejan Dragojević, inače maneken jedne beogradske agencije koji radi u Južnoj Koreji, slomio nogu skočivši sa dva metra visokog zida na šetalište kraj rijeke, bježeći od razbojnika.

Druga dvojica mladića nisu ozbiljnije ozlijeđeni. Napad se dogodio 30. kolovoza oko četiri sata ujutro.

- Dejan je stigao prija dva dana iz Koreje, gdje radi kao maneken. Sa društvom je izašao u grad. Bili su u kafiću, ali su otišli na šetnicu. Prišla su im četvorica mladića i tražili ih daju novac, telefone i sve što imaju u džepovima. Oni su mislili da se ovi šale, ali je jedan od napadača potegnuo nož i zaprijetio im. Oni novca nisu imali, a napadači nisu bili zadovoljni ni telefonima koje su vidjelu pa su ih napali - priča Radmila Dragojević, Dejanova majka.

Ona kaže da je njen sin dobio tri udarca u glavu, zbog kojih je došlo do naprsnuća nosne kosti.

- Dejan se uspio izvući, ali je polomio potkoljenicu lijeve noge. Njegov prijatelj je pao pa su ga cipelarili i gazili po glavi i nanijeli mu više uboda i posjekotina po ruci - kaže Radmila za Blic.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 05:38