NIJE DUGIO BIO BJEGUNAC

Maloljetnik pobjegao iz osječkog zatvora, uhvaćen nakon potjere koja je trajala kraće od školskog sata

Prema našim informacijama, dečko je oko 14,45 sati, na još uvijek neutvrđen način, prešao preko nekoliko metara visoke ograde osječkog zatvora

Zatvor u Osijeku

 Vlado Kos/Cropix/Cropix

Maloljetnik u dobi od 17 godina pobjegao je u utorak poslijepodne iz Zatvora u Osijeku, međutim njegov bijeg nije dugo trajao. Točnije kraće od jednog školskog sata na kojem bi osoba u njegovoj dobi zapravo trebala biti, a ne u istražnom zatvoru u kojem se nalazio.

Prema našim informacijama, dečko je oko 14,45 sati, na još uvijek neutvrđen način, prešao preko nekoliko metara visoke ograde osječkog zatvora, koja je, uzgred, na vrhu dodatno povišena bodljikavom žicom postavljenom u koso.

- Vrlo brzo nakon bijega obaviješteni smo o bijegu 17-godišnjaka iz zatvora te da pravosudni policajci, koji su krenuli u potjeru za njim, trebaju pomoć naših policijskih službenika – doznali smo u PU osječko-baranjskoj.

Nakon bijega, kojem su svjedočili i građani, u potjeru za maloljetnikom pohitala su trojica pravosudnih policajaca, kojima su se uskoro pridružili i policajci iz PU osječko-baranjske, pa je krenula 'luda utrka' osječkim ulicama, koja je u 15,28 sati okončana na osječkoj promenadi, gdje je mladić uhićen i vraćen u zatvor.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 11:19