BURNA NOĆ NA BANIJI

Lopov u Petrinji opljačkao u potresu razrušeni stan, mladić u Sisku razbijao stakla na autima

26-godišnjaku koji je razbio stakla na ukupno četiri automobila, iz samo jednog je uspio ukrasti novac

policija ilustracija

 /Puz

Nekretnine oštećene potresom na Baniji i dalje su primamljive lopovima. Otkrio je to 54-godišnji vlasnik stana u Ulici braće Hanžek u Petrinji kad je jučer otišao do stana i doživio šok. Stan u zgradi koja je nakon potresa proglašena neuporabljivom, bio je dobrano "očišćen".

Iz stana je lopov ili, pak, više njih odnio sa sobom u nepoznato kućanske aparate. Pokradeni vlasnik stana obavijestio je policiju o nepoželjnom gostu i podnio kaznenu prijavu protiv nepoznatog počinitelja, a materijalna šteta pričinjena provalom je oko 1900 eura.

Jučer ujutro pred zoru bilo je burno i u Sisku. Oko 3 sata policija je zaprimila dojavu kako u Ulici kralja Zvonimira muška osoba razbija parkirane automobile. Za svega nekoliko minuta policijska patrola pristigla je na mjesto intervencije a divljak koji je razbijao vozila se dao u bijeg. Unatoč tome su ga uspjeli sustignuti i nad njim uporabiti sredstva prisile.

U policijskoj postaji je utvrđeno da je riječ o 26-godišnjaku koji je razbio stakla na četiri parkirana vozila a samo iz jednog je uspio ukrasti novac pa će na kraju kazneno odgovarati za četiri teške krađe od kojih su tri ostale na pokušaju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 11:39