OČEVID U TIJEKU

KRVAVI OBRAČUN U ZADRU Vlasnik stana uboden u prsa, pronašli ga u lokvi krvi, privedeni muškarac i žena

Zadar, 020216.Nocas oko 3 sata u stanu na Putu Petrica u Zadru, pod za sad neutvrdjenim okolnostima, ostrim predmetom u predjelu prsa tesko je ozlijedjen 53-godisnji vlasnik stana D.L. Nakon dolaska Hitne pomoci 53-godisnjak je s teskim i po zivot opasnim ozljedama prevezen u zadarsku bolnicu, a u stanu je u tijeku ocevid.Na fotografiji: zgrada u kojoj se dogodio pokusaj ubojstva.Foto: Jure Miskovic / CROPIX
 Jure Miskovic / CROPIX

Noćas oko 3 sata, u stanu, na Putu Petrića u Zadru, pod za sad neutvrđenim okolnostima, oštrim predmetom u predjelu prsa, teško je ozlijeđen 53-godišnji vlasnik stana D.L., javlja Zadarski.hr.

Nakon dolaska Hitne pomoći 53-godišnjak je s teškim i po život opasnim ozljedama prevezen u zadarsku bolnicu, a u stanu je u tijeku očevid.

Jure Miskovic / CROPIX
Zadar, 020216.Nocas oko 3 sata u stanu na Putu Petrica u Zadru, pod za sad neutvrdjenim okolnostima, ostrim predmetom u predjelu prsa tesko je ozlijedjen 53-godisnji vlasnik stana D.L. Nakon dolaska Hitne pomoci 53-godisnjak je s teskim i po zivot opasnim ozljedama prevezen u zadarsku bolnicu, a u stanu je u tijeku ocevid.Na fotografiji: vrata stana u kojem se dogodio pokusaj ubojstva.Foto: Jure Miskovic / CROPIX

Foto: Jure Mišković EPH

Što se dogodilo u stanu zasad još nije poznato, no hitna pomoć je muškarca pronašla u lokvi krvi. U službene prostorije policije privedeni su muškarac i žena koji se dovode u vezu s ovim događajem i koji su također zatečeni u stanu, piše Zadarski.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 03:26