JASMIN VS. BAHRIJA

KRVAVA TUČNJAVA U POZNATOJ SEOSKOJ KRČMI Mlatio ga je u zahodu, no nije znao da su tamo i njegovi sinovi. Na kraju mu je glava završila u pisoaru...

Ilustracija
 Profimedia, Alamy

Krvava tučnjava dogodila se nedavno u zahodu poznate seoske krčme Sportska u Sigecu nedaleko od Koprivnice. U sukobu su sudjelovala četiri muškarca, gosta kafića. Deblji je kraj izvukao 29-godišnjak koji je makljažu i započeo, piše Podravski.hr.

Prema presudi koprivničkog Prekršajnog suda čija se sutkinja Đurđica Kenđelić nedavno bavila predmetom, sukob je počeo oko osam navečer. Jasmin (29) napao je Bahriju (43) i udario ga nekoliko puta šakom u glavu. No, 29-godišnjak nije računao da Bahrija, kojeg je napao, u kafiću nije sam. Bio je sa svoja dva mlađahna sina.

Napadnutom ocu u pomoć je prvi pristigao mlađi (16). Umiješao se i počeo očevom napadaču vraćati udarce. Zatim je u pomoć priskočio i Bahrijin stariji sin Renato (19) koji je s mlađim bratom izgurao Jasmina tako da je ovaj pao i glavom udario u pisoar.

Na mjesto događaja stigli su policajci i nasilnu četvorku prekršajno prijavili zbog remećenja javnog reda i mira. Na zakazanom suđenju nitko se od okrivljenika nije pojavio. Bahrija je izvijestio sud da će se sa sinovima vratiti u Njemačku gdje žive i rade. Nije bilo ni Jasmina čija je supuga poslala sudu obavijest kako je i on u Njemačkoj.

Tako je sutkinja okrivljenima sudila u odsutnosti i presudila im na temelju policijskih zapisnika sastavljenim tijekom prekršajne obrade okrivljenika nakon tučnjave. Bahrija i njegov stariji sin Renato kažnjeni su s 15 dana uvjetnog zatvora, a Jasmin sa sedam dana. Bahrijin mlađi sin kao maloljetnik je osuđen sudskim ukorom, piše Podravski.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. lipanj 2024 02:43