NEMILE SCENE

Krvava tučnjava ispred kafića u Dubravi: Protiv Zagrepčanina (34) dignuta optužnica za pokušaj ubojstva

Dvojac se prvo žestoko posvađao a potom i potukao. Tučnjava je u konačnici završila i pokušajem ubojstva

Ilustracija

 Ranko Šuvar/Cropix

Tučnjava koja je rezultirala pokušajem ubojstva ispred kafića u Vile Velebita u zagrebačkoj Dubravi 9. veljače ove godine, rezultirala je kriminalističkim istraživanjem a u konačnici i nedavno podignutom optužnicom Županijskog državnog odvjetništva u Zagrebu koja 34-godišnjeg muškarca tereti za pokušaj ubojstva.

Nemile scene na štetu 38-godišnjeg muškarca odvijale su se kobnog datuma oko 23.10 sati ispred jednog lokala. Dvojac se prvo žestoko posvađao a potom i potukao.

Tučnjava je u konačnici završila i pokušajem ubojstva jer je, s ciljem da ga usmrti, 34-godišnjak "neprijatelja" više puta šakama udario po glavi, vratu i leđima, a potom mu je zadao i više ubodnih rana i porezotina nožem po vratu, obrazu, leđima i ruci.

Na sve to je 38-godišnjak zadobio i iščašenje ramena. U fizički obračun se vrlo brzo umiješala policija koja je počinitelja uhitila, a ozlijeđeni je mladić u teškom stanju prevezen u KB Dubrava na sanaciju ozljeda.

U podignutoj optužnici zagrebačko je odvjetništvo predložilo da se okrivljenom produlje, od ranije određene mjere opreza odnosno da i dalje ostane na snazi zabrana približavanja oštećeniku kao i uspostavljanja veze s njime.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 12:20