POKUŠAJ UBOJSTVA U BISTRI

Krvava svađa: Pijani manijak nožem napao ženu i zadao joj nekoliko ubodnih rana

Nemili događaj zbio se prekjučer oko 22.10 sati u kući na području Bistre. Došlo je do žestoke svađe koja je prerasla u fizički obračun

Policija je na mjestu događaja zatekla muškarca kojeg je odmah uhitila

 Cropix

Zbog pokušaja ubojstva 48-godišnje žene kojoj je nanio niz rana nožem, kazneno je prijavljen, a potom i pritvoren 65-godišnji muškarac. Osim toga, kazneno će odgovarati i za nedozvoljeno posjedovanje oružja jer je u pretresu kuće na području Bistre policija pronašla jednu ručno izrađenu pušku.

Prema kaznenoj prijavi, nemili događaj zbio se prekjučer oko 22.10 sati u kući na području Bistre. Došlo je do žestoke svađe koja je prerasla u fizički obračun. U to vrijeme 65-godišnjak je bio pod utjecajem alkohola te je u jednom trenutku 48-godišnjakinju napao nožem.

Djelatnici PU zagrebačke utvrdili su da je muškarac s ciljem da ubije 48-godišnjakinju, nanio joj više ozljeda po tijelu, no srećom, ozljede su okarakterizirane kao lakše.

- Temeljem naloga suda, obavljena je pretraga doma i drugih prostorija kojim se koristi osumnjičeni kojom prilikom je pronađena jedna ručno izrađena puška, koju je imao protivno odredbama Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana. Sumnja se da je točno neutvrđenog dana i za sada na neutvrđen način nabavio oružje koje je izrađeno bez odobrenja a u konačnici mu je sada i oduzeto - kažu iz zagrebačke policije koja je muškarca predala pritvorskom nadzorniku uz posebno izvješće nadležnom velikogoričkom tužiteljstvu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 11:04