RACIJA U OPATIJI

Krao struju kako bi uzgajao marihuanu: Pogledajte kakav su laboratorij otkrili policajci

Policija je muškarcu oduzela 224 stabljike, 350 sjemenki te 16,1 kilogram marihuane ali i nekoliko doza konopljina ulja
 PU primorsko-goranska

Laboratorij za uzgoj indijske konoplje otkrili su u ponedjeljak opatijski policajci na širem području Opatije. U njemu su temeljem sudskom naloga pronašli i oduzeli 224 stabljike indijske konoplje visine od 20 do 198 centimetara, 350 sjemenki konoplje te 16,1 kilogram marihuane ali i nekoliko doza konopljina ulja.

Također, oduzeto je i 20 reflektora, uređaji za vlaženje zraka, ventilatori i filteri kao i druga oprema za uzgoj u kućnim kontroliranim uvjetima. Za te vrhunske uvjete zaslužan je 49-godišnji muškarac za kojeg su kriminalisti utvrdili da je od siječnja prošle godine do siječnja ove godine u prizemlju i potkrovlju kuće u kojoj stanuje, neovlašteno nabavio, zasadio i uzgojio više stabljika konoplje radi daljnje prodaje. Krajnji rezultati bila je marihuana te ulje kanabisa.

Policija još sumnja da je lanjskog listopada u kantice zasadio 224 stabljike indijske konoplje, a za potrebe tajnog laboratorija daleko od očiju javnosti, spojio se na naponski kabel u ulici kako bi izbjegao evidentiranje potrošnje električne energije. Stoga je pružatelja usluge struje oštetio za najmanje 20 tisuća kuna, a on je na kraju kazneno prijavljen za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama te za krađu.

image
PU primorsko-goranska
image
PU primorsko-goranska
image
PU primorsko-goranska
image
PU primorsko-goranska
image
PU primorsko-goranska
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 05:51