KAZNENO PRIJAVLJEN

Koprivnički policajac kolegama slagao da je u noćnom klubu bomba, odmah ga udaljili iz službe

U trenutku lažne dojave trajao je koncert folk pjevača Esada Merulića. Policija je odmah prekinula koncert i ispraznila klub

ilustrativna fotografija

 Zeljko Hajdinjak/CROPIX

Koprivničko-križevačka policija prijavila je 46-godišnjeg policajca koji je u petak u kasnim večernjim satima telefonom lažno dojavio da se u noćnom klubu Orinoco u Koprivnici nalazi bomba.

Policija sumnja da je njihov kolega 10. lipnja, u 23.11 sati, nazvao operativno-komunikacijski centar Policijske uprave koprivničko-križevačke i lažno dojavio da je u ugostiteljskom objektu u Koprivnici u Dugoj ulici postavljena bomba, a što je iziskivalo hitno djelovanje policije i detaljan protueksplozijski pregled prostora, priopćili su iz PU koprivničko-križevačke.

U ovom poznatom okupljalištu mladih u Koprivnici u trenutku lažne dojave trajao je koncert folk pjevača Esada Merulića. Policija je odmah prekinula koncert i ispraznila klub, no kako nikakva eksplozivna naprava nije pronađena, koncert je nastavljen.

Protiv osumnjičenog policajca podnijeta je kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu i predan je pritvorskom nadzorniku. Također, policijski službenik je udaljen iz službe i protiv njega će biti pokrenut disciplinski postupak, poručili su iz policije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 12:55