POLICIJA IH UHITILA

KOKAINSKA JAZBINA U ZAGREBAČKOM HOTELU Uhodani dvojac unajmio hotelsku sobu pa bijeli prah dilao gostima, završili u pritvoru

Sisak, 220109.U sklopu policijske akcije Marakana uhiceni su supruznici i muskarac sa podrucja Kutine zbog zlouporabe opojnih droga. Kod supruznika je pronadjeno je 11 mobitela i veca kolicina domaceg i stranog novca, a kod muskarca 3 mobitela i 3 tisuce eura i sada u istraznom centru zupanijskoj suda u Zagrebu.Kokain.Foto: PU Sisacko - Moslavacka
 Miroslav Kiš / CROPIX

Zagrebačka policija uhitila je dvojicu muškaraca zbog sumnje da su preprodavali kokain u jednom zagrebačkom hotelu.

Kako je u subotu priopćila PU zagrebačka, uhićeni 47-godišnji muškarac sumnjiči se da je nabavljao veće količine kokaina, kojeg je skrivao u svom stanu, te ga je, sukladno njihovu dogovoru, donosio 36-godišnjem suosumnjičenom u njegovu unajmljenu hotelsku sobu.

Drogu su prodavali u hotelu, gdje su u četvrtak predvečer i uhićeni. Policija nije navela o kojem se hotelu radi.

Kod starijeg osumnjičenog prilikom uhićenja pronađene su dvije vrećice s ukupno 52 grama kokaina, a u pretresu hotelske sobe mlađega zaplijenjeno je još 25 grama iste droge.

Oduzet im je i pronađeni novac, ukupno 110.400 kuna i 4.450 eura za koje se smatra da potječu od prodaje droge. Vrijednost zaplijenjene droge u uličnoj preprodaji procijenjena je na oko 50.000 kuna.

Nakon kriminalističkog istraživanja obojica su predani pritvorskom nadzorniku uz kaznenu prijavu za neovlaštenu trgovinu droge.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. svibanj 2024 06:30