NALETIO NA AUTOMOBIL

Kod Svetog Ivana Zeline, u sudaru s teretnim automobilom, poginuo 37-godišnji muškarac

Nakon naleta, osobni automobil zarotirao se ulijevo te sletio van kolnika u cestovni jarak dok se teretno vozilo prevrnulo na bok

Ilustracija

 Niksa Stipanicev/Cropix

Zagrebačka policija izvijestila je danas o okolnostima prometne nesreće koja se dogodila jučer oko 14 sati, u mjestu Hrastje kod Svetog Ivana Zeline, a u kojoj je poginuo 37-godišnji vozač osobnog automobila.

Prema policijskom priopćenju, 37-godišnji državljanin Filipina upravljao je teretnim automobilom marke varaždinskih registarskih oznaka vukući priključno vozilo slovenskih nacionalnih registarskih oznaka, kolnikom državne ceste DC3 u smjeru sjevera.

"Dolaskom do kućnog broja 1, nije se kretao sredinom obilježene prometne trake iz kojeg razloga je vozilom prešao na lijevu stranu kolnika. Tom je prilikom naletio na osobni automobil marke Volkswagen sisačkih registarskih oznaka kojim je prije stjecanja prava na upravljanje vozilima B kategorije upravljao 37-godišnjak, a koji se kretao iz suprotnog smjera u smjeru juga. Nakon naleta, osobni automobil zarotirao se ulijevo te sletio van kolnika u cestovni jarak dok se teretno vozilo prevrnulo na bok. U prometnoj nesreći vozač osobnog automobila smrtno je stradao dok su vozač teretnog vozila i 31-godišnja suvozačica iz osobnog automobila lakše ozlijeđeni. Liječnička pomoć pružena ime je u Kliničkoj bolnici Dubrava", navela je policija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 06:56