SMRT U PRVIĆ LUCI

KOBNO KUPANJE ISPRED KUĆE U moru preminula 82-godišnja mještanka: 'Naša je Veronika ušla vruća u more, pa ju je srce izdalo'

Ilustracija
 Jure Miskovic / Ilustracija / CROPIX

Kobno je bilo u srijedu poslijepodnevno kupanje za 82-godišnju mještanku Prvić Luke Verosimu Rokić. Starici je pozlilo kad je ušla u more ispred svoje kuće u središtu Luke na otoku Prviću oko 16,30 sati.

Unatoč brzoj intervenciji mještana koji su je izvukli i reanimirali, nakon čega je sa oživljavanjem nastavila ekipa Hitne pomoći koja je na otok stigla brodom Pomorske policije, nesretnoj starici nije bilo spasa.

Po svemu sudeći 82-godišnjakinja je preminula od srčanog udara. - Najvjerojatnije je naša Veronika ušla vruća u more, pa ju je srce izdalo - kratko nam je kazao mještanin iz Prvić Luke.

- U srijedu, 18. srpnja, u 16,38 sati u Prvić Luci je u moru pozlilo 82-godišnjoj ženi, koju su kupači izvadili iz mora. Pružena joj je liječnička pomoć, ali je, na žalost, u 17,35 sati preminula - izvijestila je šibenska policija.

Županijski Centar 112 izvijestio je kako je u srijedu u 16:34 sati dobio dojavu iz Prvić Luke da su građani izvukli utopljenicu, inače, stariju osobu iz mora. Kako su kazali u Centru 112, do dolaska Pomorske policije s timom Hitne medicinske pomoći građani su vršili reanimaciju osobe, nakon čega je reanimacija nastavljena i od strane Hitne pomoći, ali je osoba unatoč naporima građana i liječnika preminula.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. svibanj 2024 00:18