PIJAN I NAORUŽAN

KAD STARCI PROLUPAJU Pijani 76-godišnjak lovačkim nožem mahao u autobusu punom putnika!

Zadar, 131112.Skupina ucenika jutros je nesto prije osam sati ujutro istukla 33-godisnjeg vozaca autobusa Liburnije.Incident koji se dogodio u blizini stanice Mala posta potvrdjen je iz PU zadarske. Skupina od pet do sest mladjih putnika prvo je ostetila autobus, a nakon sto je vozac krenuo podignuti osteceni dio i upozoriti ih da se smire, grupa mladica ga je fizicki napala.Vozac je zbog tezine ozljeda zavrsio na kirurgiji.Foto: Jure Miskovic / CROPIX
 Jure Mišković / CROPIX

Pravu dramu u autobusu Liburnije koji je prometovao na liniji Zadar - Posedarje - Vinjerac priredio je 76-godišnji umirovljenik D.M. koji je pijan i naoružan lovačkim nožem terorizirao vozača i ostalih 30-ak putnika koji su bili u vozilu, prenosi Zadarski.hr.

Problemi su počeli još na Autobusnom kolodovoru u Zadru kada se vremešni rabijatni gospodin sa 1,2 promila alkohola u krvi ukrcao u autobus.

Kad je 50-godišnji vozač krenuo, prvo mu je počeo dobacivati, potom ga vrijeđati da bi na kraju iz džepa izvadio lovački nož, čija oštrica je duljine pedlja, i počeo njime mahati pred zaprepaštenim putnicima.

Vozač je, srećom, zadržao prisebnost i zaprijetio zvanjem policije, što je umirilo 76-godišnjaka koji je na sam spomen organa reda bacio nož i mirno sjeo na prazno sjedalo u autobusu.

Policajci su ga na kraju priveli, otrijeznili i uručili mu optužni prijedlog zbog osobito drskog ponašanja, doznaje Zadarski.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. lipanj 2024 08:50