CRNA VEČER

JEDNA OSOBA POGINULA, DVIJE TEŠKO OZLIJEĐENE U noćnim satima sudarile se dvije Jette, u drugoj nesreći vlak naletio na automobil

Ilustracija
 Robert Fajt/CROPIX

U dvije teške prometne nesreće koje su se dogodile tijekom noći s utorka na srijedu, poginula je jedna, a dvije osobe su ozlijeđene.

U sudaru dva automobila koji se dogodio sinoć oko 23 sata na zagrebačkoj obilaznici u blizini čvora Buzin u smjeru Lučkog poginula je jedna osoba, izvijestila je Policijska uprava zagrebačka.

Muškarac (43) koji je upravljao vozilom VW Jetta zagrebačkih tablica autocestom A3 dolaskom oko 24 kilometra autoceste prednjim dijelom naletio je na stražnji dio osobnog automobila VW Jetta sisačkih oznaka kojim je upravljao 55-godišnjak koji je pritom smrtno stradao, kazali su za Jutarnji iz PU zagrebačke.

U ranim jutarnjim satima, u 5,35 sati u Dukovcu između Krapine i Zaboka vlak je naletio na osobni automobil, pri čemu su dvije osobe ozlijeđene i prevezene u Opću bolnicu Zabok.

Za sada nije poznato o kakvim se ozljedama radi, a više će se znati nakon očevida koji je još u tijeku, kazali su za Jutarnji iz PU krapinsko-zagorske.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 20:33