STRAVA U SINJU

Iživljavao se nad bivšom i zamalo je ubio: Konop joj bacio oko vrata, visila je iz auta 40-ak metara...

Dok je iznenađena žena visila iz automobila, 38-godišnjak je otpustio ručnu kočnicu njenog vozila koje je krenulo nizbrdo

Ilustracija

 Ronald Gorsic/cropix/Cropix

Sinjska policija kazneno je prijavila 38-godišnjaka sa tog područja zbog sumnje da je počinio kazneno djelo dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom.

Naime, muškarac se sa svojom bivšom djevojkom starom 40-ak godina dogovorio da se nađu u petak 22. listopada te su se i susreli. Dok je ona sjedila u zaustavljenom osobnom vozilu vezana sigurnosnim pojasom muškarac ju je u jednom trenutku napao tako što je na nju bacio konop i to oko vrata i ramena te ju je zatim djelomično izvukao iz vozila, piše Slobodna Dalmacija.

Dok je iznenađena žena visila iz automobila, 38-godišnjak je otpustio ručnu kočnicu njenog vozila koje je krenulo nizbrdo. Kako je ona bila vezana sigurnosnim pojasom, djelomično je ispala iz vozila te ju je pokrenuto vozilo vuklo nizbrdo, nekih četrdeseak metara po cesti dok se nije zaustavilo.

Zadobila je lakše tjelesne ozljede u vidu ogrebotina po cijelom tijelu. Osumnjičeni 38-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 02:08