SLETIO AUTOM

Iz provalije izvučen mladić (18) za kojim se tragalo od subote

 CROPIX

Iz zadarske policije u utorak je potvrđeno da je mladić, koji je u ponedjeljak izvučen sa dna provalije uz državnu cestu između Obrovca i Gračaca, 18-godišnjak za kojim je policija tragala od prijave njegovog nestanka u nedjelju ujutro. Sa dna provalije, duboke stotinjak metara, izvučen je i automobil kojim je mladić upravljao, javlja Zadarski.hr.

- Utvrđeno je da se radi o nestalom 18-godišnjaku. Očevidom je isključeno postojanje kaznenog djela, kao i prometne nesreće – naveli su iz PU zadarske.

Nestanak mladića bio je prijavljen u nedjelju ujutro, nakon što se od subote nikome nije javljao.

Bio je u noćnom izlasku u noći sa petka na subotu, u subotu ujutro je zadnji put viđen, a potom je još razmijenio nekoliko sms poruka sa prijateljima. Nakon toga izgubio mu se svaki trag.

Automobil sa kojim je navedenu noć bio u izlasku, te beživotno tijelo, uočili su u ponedjeljak oko 11 sati policijski službenici Policijske postaje Obrovac na Velebitu, uz državnu cestu D 27 između Obrovca i Gračaca, u provaliji na dubini od stotinjak metara.

Pozvan je mrtvozornik i pristupilo se uzvlačenju automobila i tijela. Očevid je potvrdio crne slutnje, da se radi o nestalom 18-godišnjaku, piše Zadarski.hr.

Mladić je iz mjesta Suhovare pokraj Zadra.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. srpanj 2024 12:29