UBOJSTVO U NOVOM ZAGREBU

Ivan Š. prijavljen zbog ubojstva u stanu u Dugavama: ‘Oštrim predmetom zadao je više rana 38-godišnjaku‘

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policajci su Ivana Š. predali pritvorskom nadzorniku
 Zeljko Puhovski/Cropix

Zagrebačka policija prijavila je u utorak Ivana Š. (25) kojega sumnjiči da je u ponedjeljak rano ujutro u stanu u novozagrebačkoj Ulici Svetog Mateja oštrim predmetom usmrtio Stipu R. (38).

Policija je, ne navodeći identitete osumnjičenog i ubijenog, ranije izvijestila da je beživotno tijelo s vidljivim ozljedama pronađeno u ponedjeljak oko 2.50 sati u stanu u Ulici Svetog Mateja te da je privela 25-godišnjaka koji se dovodi u vezu s počinjenjem kaznenog djela.

image

Zeljko Puhovski/Cropix
image
Zeljko Puhovski/Cropix

"Sumnja se da je 23. kolovoza u ranojutarnjim satima na području Novog Zagreba u Ulici Svetog Mateja, u stanu, oštrim predmetom zadao više rana 38-godišnjaku, uslijed kojih ozljeda je oštećeni preminuo na mjestu događaja", izvijestila je policija u utorak.

Mediji pišu da je policija doznala za ubojstvo nakon što je ophodnja u Dugavama zatekla rastrojenog i zakrvavljenog Ivana Š. koji je potom priveden na kriminalističko istraživanje.

image
Zeljko Puhovski/Cropix

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policajci su Ivana Š. predali pritvorskom nadzorniku, dok je kaznena prijava za ubojstvo dostavljena nadležnom državnom odvjetništvu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 12:59