EKSPLOZIJA U SPLITU

Ispod automobila postavljena bomba, motiv napada - razmirice s ljubavnom pozadinom?

Automobil na Gripama je u eksploziji djelomično oštećen i nema ozlijeđenih osoba
Policijski očevid u Osječkoj ulici
 Paun Paunovic/Cropix

Iako je prva informacija koju je splitska policija dala o podmetnutoj eksploziji pod automobil u Osječkoj ulici zvučala poprilično zabrinjavajuće, izgleda da se ipak, prema prvim neslužbenim informacijama, ne radi ni o kakvom obračunu krim miljea, već najvjerojatnije o nekakvim privatno razmiricama s ljubavnom pozadinom, piše Slobodna Dalmacija.

- Sinoć oko 1 sat u Splitu u Osječkoj ulici došlo je do aktivacije eksplozivnog ili pirotehničkog sredstva postavljenog ispod osobnog automobila koje je u eksploziji djelomično oštećeno. U događaju nema ozlijeđenih osoba. Na mjestu događaja izvršiti će se očevid - kratko su javili iz policije.

image
Paun Paunovic/Cropix
image
Jakov Prkić/Cropix
image
Paun Paunovic/Cropix
image
Paun Paunovic/Cropix
image
Paun Paunovic/Cropix
image
Paun Paunovic/Cropix
image
Paun Paunovic/Cropix

Kako doznajemo, u eksploziji je oštećen zadnji dio automobila marke "Citroen C4" star sedam godina, a vlasnik do sad nije imao nikakvih problema sa zakonom. Zanimljivo je da policija nije dobila nikakvu dojavu od zabrinutih građana niti je itko dojavio da se čula eksplozija, već je policijska ophodnja slučajno naišla tim područjem kad se dogodila eksplozija.

U svakom slučaju, policija istražuje sve mogućnosti pa i one koje se na prvi pogled čine manje vjerojatne, a više detalja o samom događaju i o tome koja je naprava podmetnutna trebalo bi se znati nakon što se obavi očevid.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 21:32