UHIĆEN MUŠKARAC

Impresivna zapljena na području Rijeke: Pronašli čak 23 kg marihuane, 87 komada streljiva..

U fokus je došao 35-godišnjak za kojeg je policija posumnjala da neovlašteno trguje opijatima

Zaplijenjena droga

 PU primorsko-goranska

Čak 23 kilograma marihuane, oko 176 grama amfetamina te 16 grama kokaina ali i paket s 87 komada streljiva dio su impresivne zapljene koju je odradila jučer Služba kriminaliteta droga PU primorsko-goranske u suradnji sa opatijskim i karlovačkim policajcima. U fokus je došao 35-godišnjak za kojeg je policija posumnjala da neovlašteno trguje opijatima pa su od suca istrage Županijskog suda u Rijeci ishodili nalog za pretres objekta u jednoj od suhih marina na širem riječkom području.

Tom su prilikom u pretrazi pronašli gore navedenu drogu, ali i digitalnu vagu te niz drugih predmeta.

- Pronađenu drogu osumnjičeni 35-godišnjak je neovlašteno nabavio i posjedovao u namjeri daljnje prodaje na području Primorsko-goranske županije. Međutim, zajedničkim radom i postupanjem policije onemogućen je u preprodaji te je spriječeno da droga dođe na crno tržište, a time i do krajnjih konzumenata.

Po završetku kriminalističkog istraživanja 35-godišnjak je kazneno prijavljen nadležnom državnom odvjetništvu i predan pritvorskom nadzorniku - kažu iz riječke policije navodeći da su protiv 35-godišnjaka podnijeli i optužni prijedlog zbog neovlaštenog posjedovanja streljiva.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 00:46