KOD ČVORA JAKUŠEVEC

Horor na autocesti A3: Skrivio sudar i izišao iz auta, u njega se zaletjelo treće vozilo, a onda i kamion

Teške tjelesne ozljede zadobio je 21-godišnjak te mu je liječnička pomoć pružena u Kliničkom bolničkom centru Zagreb

Ilustrativna fotografija

 Ronald Gorsic/Cropix

U strašnoj prometnoj nesreći, koja se dogodila u subotu oko 5.45 sati kod čvora Jakuševec na autocesti A3, teško je ozlijeđen 21-godišnjak koji je vozio Audi.

Mladić nije držao dovoljan razmak od drugog vozila pa je naletio na automobil Opel, koji je cestom u istom smjeru vozila 33-godišnjakinja. Žena je zbog udara žena izgubila kontrolu nad vozilom i udarila u zaštitnu ogradu te rubni kamen, piše Šibenski.

"Automobil kojim je upravljao 21-godišnjak, nakon rotacije i nekontroliranog kretanja, zaustavio se u lijevoj prometnoj traci, a vozač je izišao iz vozila te krenuo pješice prema lijevoj prometnoj traci južnog kolnika autoceste", rekli su iz policije.

Na njega je tad naletjela Škoda slovenskih registracija koju je vozio 27-godišnjak. Od naleta vozila pješak je odbačen dijelom na meki teren, a dijelom na lijevu prometnu traku.

No ni tu nije bio kraj užasu koji se događao na autocesti. Naime, na Audi je tad zbog neprilagođene brzine naletio 46-godišnjak koji je, prije stjecanja prava na upravljanje vozilom, vozio teretni automobil sjevernim kolnikom autoceste A3, u smjeru zapada.

U prometnoj nesreći teške tjelesne ozljede zadobio je 21-godišnjak te mu je liječnička pomoć pružena u Kliničkom bolničkom centru Zagreb, dok je 33-godišnjoj vozačici liječnička pomoć pružena u Kliničkoj bolnici Dubrava, gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđena.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 01:51