KRVAVO SLAVLJE

GOLFERU RAZBILI GLAVU NA PROSLAVI ROĐENDANA Radile šake i noge na pijanom slavlju na Medveščaku

Dva sata nakon ponoći poduzetnik i pasionirani golfer Nenad H. (58) zbog intercelebralnog hematoma i prijeloma ekstremiteta prebačen je u bolnicu vozilom Hitne pomoći
 Bruno Konjević / CROPIX

ZAGREB - Proslava rođendana u zagrebačkoj ulici Medvešćina u subotu navečer kulminirala je pokušajem ubojstva, a rezime slavlja je fizički obračun više muškaraca koji su pod još uvijek nerazjašnjenim okolnostima nanijeli teške ozljede glave i ekstremiteta 58-godišnjem Nenadu H., poduzetniku i pasioniranom golferu.

Okršaj kojem su 'kumovale' u dva sata nakon ponoći u nedjelju uzavrele alkoholne strasti prekinut je dolaskom kola Hitne pomoći na mjesto događaja. Pretučeni muškarac prevezen je u KBC Zagreb gdje je i hospitaliziran zbog intercelebralnog hematoma i prijeloma ekstremiteta.

Što je točno dovelo do verbalnog i fizičkog sukoba u kojem su radile šake, a potom i noge te tko su glavni akteri koji su Nenadu nanijeli teške ozljede i hematome po tijelu, policija intenzivno nastoji utvrditi kriminalističkom obradom koja je u tijeku.

- Osim da je pristigla policija pod sirenama i da je Nenad završio u bolnici, ništa drugo ne znamo. Njegova kuća je u predjelu među vikendicama i u toj zoni se uvijek roštilja po dvorištima i ljudi se dolaze proveseliti. Ovo je slavlje nažalost krenulo krivim putem. Ali ne zabadamo nos u tuđa dvorišta tako da ne znamo tko je slavljenik i tko je Nenada ozlijedio i zbog čega - pojašnjavaju mještani s Medveščaka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. rujan 2024 19:44