NESREĆA KOD ČAKOVCA

FOTO: TRAGEDIJA NA SNIJEGOM ZAMETENOJ CESTI Šleper pokosio automobil, mladić na mjestu mrtav

Mladi vozač je ostao prikliješten pa su na mjesto događaja stigli vatrogasci, ali nije mu bilo spasa
 emeđimurje.hr

U sudaru osobnog i teretnog vozila danas oko 16:35 sati na cesti Štefanec-Sveti Križ poginuo je vozač automobila, 27-godišnjak iz Vratišinca, javlja emeđimurje.

U jednom trenutku došlo je do zanošenja teretnog vozila i prelaska na prometnu traku za promet vozila iz suprotnog smjera u kojem je trenutku naišlo osobno vozilo kojim je upravljao 27-godišnjak.

Tom je prilikom došlo do udara i odbacivanja osobnog vozila u polje. Mladi vozač je ostao prikliješten pa su na mjesto događaja stigli vatrogasci JVP Čakovec i Hitne medicinske pomoći kako bi unesrećenom pomogli. Međutim, 27-godišnjak je zadobio teške ozljede od kojih je preminuo.

Fotogalerija: sudar kraj Čakovca (fotografije preuzete s emedjimurje.hr)

U tijeku je očevid nakon kojeg će se znati više detalja o ovoj nesreći. Sasvim je sigurno da su vremenski uvjeti i poledica na cesti 'kumovali' ovom tragičnom događaju, javlja emeđimurje.

Prometna nesreća na autocesti Zagreb - Split

Kako javlja Hrvatski autoklub, zbog izvlačenja teretnog vozila iz centralnog pojasa na autocesti A1 Zagreb-Jastrebarsko, na 6.km + 800 m u oba smjera je zatvoren pretjecajni trak. Vozači se pozivaju na oprez.

Zvonimir Barisin / CROPIX
Zagreb, 090215. Prometna nesreca na 6. kilometru autoceste Zagreb - Split.Foto: Zvonimir Barisin / CROPIX

FOTO: Zvonimir Barišin / CROPIX





Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. svibanj 2024 04:16