SMRT NA CESTI

FOTO: STRAVIČNA NESREĆA KOD LUDBREGA Frontalni sudar s cisternom, poginuo ugledni liječnik?

Sudar se dogodio na ravnom dijelu ceste između Sigeteca Ludbreškog i Selnika
Ludbreg, 090714.U teskoj prometnoj nesreci na ludbreskoj obilaznici smrtno je stradao 52-godisnji vozac osobnog automobila. Uz osobni automobil, u nesreci je sudjelovala i cicterna, a vise detalja biti ce poznato nakon policijskog ocevida. Drzavna cesta D2 izmedju raskrizja kod Selnika i raskrizja kod Sigetca zatvorena je za sav promet do zavrsetka ocevida.Foto: Zeljko Hajdinjak / CROPIX
 Željko Hajdinjak / CROPIX

LUDBREG - Muškarac (52) poginuo je u prometnoj nesreći koja se u srijedu prijepodne dogodila na državnoj cesti D2 kod Ludbrega. Identitet poginulog nije potvrđen, no navodno se radi o poznatom ludbreškom liječniku opće prakse.

U žestokom sudaru između cisterne stranih registarskih oznaka i automobila domaćih registarskih oznaka koji se u srijedu prijepodne dogodio na državnoj cesti D2 kod Ludbrega, poginula je jedna osoba.

Sudar se dogodio na ravnom dijelu ceste između Sigeteca Ludbreškog i Selnika, a neslužbeno doznajemo da je do nesreće došlo kada je vozač automobila (52) svojim vozilom, najvjerojatnije u namjeri pretjecanja vozila ispred sebe, prešao u suprotnu prometnu traku kojom je u tom trenutku nailazilo teretno vozilo cisterna.

Nakon sudara, i cisterna i automobil su odbačeni s ceste u cestovni jarak. Vozač automobila pritom je zadobio teške tjelesne ozljede te je preminuo na mjestu događaja dok vozač cisterne prema prvim informacijama nije teže ozlijeđen.

Identitet poginulog nije potvrđen, no nagađa se da se radi o poznatom ludbreškom liječniku opće prakse Miroslavu Kovačeku. Točne okolnosti nesreće bit će poznate nakon policijskog očevida, a dok traje očevid dionica državne ceste D2 između raskrižja Sigetec i raskrižja Selnik zatvorena je za sav promet.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 07:35