DRAMATIČNA VEČER

FOTO: 'SILINA UDARA JE ŽENU IZBACILA IZ CIPELA' Mercedesom pregazio dvoje ljudi na zebri ispred bolnice u Šibeniku!

Muškarac i žena su hitno prebačeni u bolnicu
Sibenik, 080213.Veceras nakon 18 sati je doslo do ozbiljne prometne nesrece u Sibeniku. Vozac Mercdedesa oborio je pjesake na pjesackom prijelazu u ulici Ante Supuka ispred ulaza u bolnicu.Na fotografiji: policijski ocevid na mjestu nesrece.Foto: Niksa Stipanicev / CROPIX
 Nikša Stipaničev / CROPIX

Dvije osobe ozljeđene su oko 18.30 sati na pješačkom prijelazu ispred šibenske bolnice u naletu automobila Mercedes i hitno su prebačeni u bolnicu, javlja sibenik.in .

Riječ je muškarcu i ženi za koju se doznaje da ima 65 godina, a prema izjavama svjedoka, udar crnog mercedesa šibenskih tablica doslovno ju je izbacio iz cipela. Oboje oborenih pješaka ležali su na cesti do dolaska hitne pomoći, a Mercedes sa razbijenim vjetrobranskim staklom, ostao je na ulazu u Ulicu Stjepana Radića, malo iznad raskrižja iz ulice Ante Šupuka gdje se nesreća dogodila.

Kako neslužbeno doznaje portal sibenik.in , Mercedes je vozio umirovljeni direktor šibenske tržnice koji je lakše ozljeđen (identitet poznat redakciji), a u ovom trenutku tamo se ispituju svjedoci i traje uviđaj. Zanimljivo, na mjestu događaja uopće nema krvi, ali svjedoci kažu da su pješaci prilično stradali.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 21:45