TRUPLO U SAVSKOJ OPATOVINI

FOTO: PRONAŠLI RASPADNUTI LEŠ Bio je blizu mjesta gdje je bio Mercedes raskomadanog mafijaša

Tamo su policajci proveli dio očevida nad ostacima spaljene S klase koju je koristio Cvetko Simić
 Ronald Goršić/CROPIX

Tijelo starijeg muškarca pronašao je danas prolaznik u šipražju na livadi u Savskoj Opatovini, oko 150 metara od okretišta tramvaja Prečko. Radi se o poluraspadnutom lešu i nemoguće je bilo utvrditi radi li se o ubojstvu, prirodnoj smrti ili nesretnom slučaju poput smrzavanja.

Odmah po dojavi šokiranog prolaznika na mjesto pronalaska stiglo je prvo dvoje policajaca iz ophodnje, a potom i ekipa za očevide. Vrlo brzo utvrđeno je da je tijelo dulje vrijeme, vjerojatno dulje od mjesec dana, ležalo u šipražju, zaklonjeno od pogleda prolaznika i stanara obližnje kuće. U džepu poluraspadnutog kaputa policajci iz ekipe za očevide pronašli su ZET-ov pokaz kojeg su zajedno s naočalama upakirali u kartonsku vrećicu. Nakon očevida tijelo su radnici pogrebnog poduzeća smjestili u limeni sanduk, te ge odvezli na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku gdje će biti provedena obdukcija.

- Opet očevid! Pa nedavno je tamo malo dalje nađen Mercedes Cvetka Simića, onog kojeg su našli bez glave u jarunskom jezeru, zabrinut je danas bio mlađi stanar Savske Opatovine. Simićev Mercedes, doduše nije pronađen baš tako nedavno, bilo je to 8. veljače 2010. Tamo su policajci proveli dio očevida nad ostacima spaljene S klase koju je koristio srpski mafijaš Cvetko Simić. Sumnjalo se da je upravo tim autom prevezen njegov leš do jarunskog jezera, a ubojica je paljenjem auta htio ukloniti tragove.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. srpanj 2024 12:33