NESREĆA U ZAGREBU

FOTO: PIJANI VOZAČ JAGUARA IZAZVAO SUDAR PA SE ZABIO U NADSTREŠNICU Troje ozlijeđenih nakon noćnog divljanja u vožnji

Od siline naleta, Suzuki je odbačen na stražnji dio VW Golfa našičkih oznaka kojeg je vozila 51-godišnja A.Č.
Zagreb, 180713. Ocevid nakon prometne nesrece na Savskoj cesti kod Trga marsala Tita u kojoj su sudjelovala cetiri automobila.Foto: Boris Kovacev / CROPIX
 Boris Kovačev / CROPIX / BORIS KOVACEV

ZAGREB - U stravičnom sudaru Jaguara i Suzuki Splasha na zagrebačkoj Savskoj cesti u večernjim satima četvrtka vozači oba automobila Srećko Š.(60) i D.S.(39) su lakše ozljeđeni, dok je 71-godišnja suputnica iz Suzukija Z.S. zadobila teške ozljede zbog kojih je hospitalizirana u KBC Zagreb.

Kako doznajemo, 60-godišnji Srećko se pod utjecajem alkohola oko 21 sat vozio Savskom cestom u svom Jaguaru zagrebačkih registarskih oznaka te je dolaskom do kućnog broja 2. navedene ulice, a zbog neprilagođene brzine kretanja, naletio prednjim dijelom na Suzuki Splash za čijim je upravljačem sjedio 39-godišnji D.S.

Od siline naleta, Suzuki je odbačen na stražnji dio VW Golfa našičkih oznaka kojeg je vozila 51-godišnja A.Č. a Jaguar se zaustavio tek nakon što se zabio u nadstrešnicu. Na mjesto nesreće odmah su pristigla kola Hitne pomoći koja je teško ozljeđenu suputnicu u Suzukiju prevezla u KBC Zagreb baš kao i lakše ozljeđenog krivca nesreće koji je napuhao 2,01 promila alkohola. Vozaču Suzukija su, pak, lakše ozljede sanirane u KB Sestara milosrdnica. Protiv Srećka je podnesena kaznena prijava za izazivanje prometne nesreće sa težim posljedicama, a biti će odgovarajuće kažnjen i zbog vožnje u alkoholiziranom stanju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 13:34