TRAGEDIJA U PODRAVINI

FOTO: Otac četvero djece golfom se frontalno zabio u BMW kojim je obitelj išla u posjet bolesnom sinu, oba vozača poginula

 icv.hr

U subotu nešto iza 10 sati na državnoj cesti D2 između Suhopolja i Jugovog polja dogodila se teška prometna nesreća u kojoj su dvije osobe izgubile život, a nekoliko ih je teško ozlijeđeno. Kako neslužbeno doznaje Informativni centar Virovitica , uslijed neprilagođene brzine i nepropisnog pretjecanja nekoliko vozila u samom zavoju, vozač golfa virovitičkih oznaka izravno je naletio i direktno se sudario s BMW-om slatinskih registracija koji je dolazio iz smjera Slatine.

Vozač golfa, otac četvero malodobne djece T.Č. iz Donjih Meljana, preminuo je na mjestu nesreće, a vozač BMW-a i suvozačica iz istog automobila prevezeni su u teškom stanju u Opću bolnicu Virovitica gdje su se liječnici borili za njihov život. Nažalost, vozač BMW-a J.S. (49) iz Nove Bukovice, preminuo je od zadobivenih ozljeda. Inače, on i supruga mu putovali su u Zagreb u posjet teško bolesnom sinu, a prije nekoliko godina tragično im je stradala kći.

Intervenirali su suhopoljski vatrogasci i vatrogasci virovitičke Javne vatrogasne postrojbe. Promet tom dionicom do završetka očevida je bio zatvoren.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. lipanj 2024 20:45