KAJE SE

Ehrlichov odvjetnik: ‘Beskrajno mu je žao, pitao me što je s ljudima koje ozlijedio. Sve proživljava s njima...‘

A o njegovom suvozaču nemam nikakvih informacija - rekao je odvjetnik Preglej

Jan Ehrlich

 Ronald Gorsic/Cropix

Nakon dvije noći provedene pod ingerencijom policije, 23-godišnji Jan Ehrlich, doveden je danas u pratnji policije, u prostorije Općinskog državnog odvjetništva u Novom Zagrebu. Tamo je bio na ispitivanju, a doznajemo da nije bio spreman iznijeti obranu.

Podsjećamo, Ehrlich je prouzročio nesreću divljanjem u svojem Mercedesu na parkiralištu u Buzinu, prilikom čega se zaletio u pješake i parkirani auto te ozlijedio pet osoba. Jedan od ozlijeđeni i dalje je u teškom stanju.

Ehrlichov odvjetnik Gordan Preglej nakon ispitivanja u državnom odvjetništvu dao je kratku izjavu za medije:

- Moj branjenik nije bio u ovom trenutku spreman iznijeti obranu. Ne osjeća se dobro. Izrazio je žaljenje i kajanje. Beskrajno mu je žao radi svega. Je l‘ se sjeća trenutka nesreće, ne znam jer o tome nismo razgovarali. Postoje snimke i faza istrage gdje će se utvrditi kroz vještačenja što se zaista dogodilo. Državno će odvjetništvo odlučiti hoće li podnijeti prijedlog za određivanje istražnog zatvora. Ne znam tko su svjedoci, niti tko će biti ispitan niti koga je policija ispitivala. On je mlad čovjek, a je li se to dogodilo kao danak njegovom iskustvu teško je reći. Pitao me što se dogodilo s tim ljudima. Nije gledao snimke niti je bio u mogućnosti. Ali proživljava s tim ljudima sve. Zna da su u bolnici. A o njegovom suvozaču nemam nikakvih informacija - rekao je odvjetnik Preglej napominjući da Ehrlich u vrijeme nesreće nije bio pod utjecajem nikakvog sredstva.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. svibanj 2024 15:42