SLIJETANJA S CESTE

DVA VOZAČA POGINULA U DVIJE NESREĆE Sletio s ceste Cliom, udario u kućni prilaz. Tijelo izvlačili iz zapaljenog automobila

 www.nasice.com

PODRAVSKA MOSLAVINA, PODGORAČ - Dvije su osobe smrtno stradale u odvojenim prometnim nesrećama koje su se u utorak i srijedu dogodile na području Osječko-baranjske županije.

U prvoj nesreći, koja se dogodila u utorak oko 18,35 sati u Podravskoj Moslavini, smrtno je stradao 42-godišnji vozač osobnog automobila.

On je uslijed neprilagođene brzine kretanja izgubio nadzor nad vozilom, sletio s kolnika te prednjim dijelom vozila udario u betonski most, ogradu i nenastanjenu kuću.

Vozač je uslijed zadobivenih ozljeda preminuo na mjestu nesreće.

Dan poslije oko 9,55 sati slična tragedija dogodila se u Podgoraču, kada je 60-godišnji vozač osobnim automobilom sletio s ceste te na mjestu preminuo.

Vozeći Renault Clio našičkih registarskih oznaka, iz zasad nepoznatih razloga, izgubio je nadzor nad vozilom te sletio u kanal i udario u kućni prilaz. Automobil se zapalio te su na mjesto nesreće odmah upućene vatrogasne postrojbe JVP Našice i DVD Podgorač koji su morali gasiti požar te rezati automobil kako bi izvukli tijelo stradaloga, piše portal nasice.com.

FOTO: www.nasice.com

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. rujan 2024 09:30