10 PO 10 EURA

Dubrovačka policija uhitila dilera (23) koji je u krugu škole maloljetniku prodavao marihuanu

Kroz istraživanje se utvrdilo da je diler puna dva mjeseca dilao, a u stanu mu pronađeno 6,31 gram, vrećica sa drogom i drobilica

Zaplijenjena marihuana

 policija

Da dileri vrebaju i u krugovima škola, već dugo vremena nije nikakva novost jer tamo olako pronađu korisnike pa samim time i zaradu.

Lisice na ruke stavila je prošlog tjedna dubrovačka policija 23-godišnjaku za kojeg su kroz istraživanje utvrdili, nakon inicijalnih saznanja, da u krugu školskog igrališta u Novoj Mokošici jednoj maloljetnoj osobi prodaje drogu. Trajalo je to posljednja dva mjeseca tijekom kojih je, kažu iz PU dubrovačko-neretvanske, u više navrata za 10 eura po dozi, 23-godišnjak tržio na račun jednog tinejđera.

Temeljem sudskog naloga Županijskog suda u Dubrovniku policija je pretresla dilerov stan te su u njemu pronašli kutiju sa 6,31 g marihuane i jednu pvc vrećicu s manjom količinom marihuane, ali i drobilicu.

- Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama, osumnjičeni 23-godišnjak je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske- zaključili su iz policije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 01:57