DRAMA KOD ĐURĐEVCA

Družili se, popili, a onda ga je nokautirao pa mu sjekirom razbio auto: Ovaj povod za ‘makljažu‘ u Hrvatskoj dobro je znan

Neslužbeno se doznaje da su napadač i žrtva prijatelji, a da su se posvađali zbog granice između svojih zemljišta

Oštećeni automobil 48-godišnjeg muškarca

 Podravski list

Sumnja se da je 44-godišnjak sa šireg đurđevačkog područja u noći s utorka na srijedu fizički napao 48-godišnjaka te oštetio njegov osobni automobil i mobitel, piše Podravski. Policijska uprava koprivničko-križevačka navodi da je 48-godišnjak tijekom spomenutog napada zadobio lakše tjelesne ozljede.

Posebno izvješće protiv osumnjičenika bit će podneseno nadležnom državnom odvjetništvu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela oštećenja tuđe stvari. Podravski je neslužbeno doznao da su 44-godišnji napadač i 48-godišnja žrtva prijatelji koji su se u utorak družili na imanju 44-godišnjaka u Ferdinandovcu.

U jednom su trenutku počeli razgovarati o međi - granici između svojih zemljišta. Uslijedila je svađa, a izvori su Podravskom rekli da su muškarci bili pod utjecajem alkohola. Svađa je kulminirala kada je 44-godišnjak nokautirao 48-godišnjaka. Napadnuti je muškarac zatim pobjegao od napadača.

Četrdesetčetverogodišnjak je nedugo nakon toga sjekirom oštetio automobil 48-godišnjaka. Ako je suditi prema fotografijama oštećenog automobila koje je objavio Podravski, 44-godišnjak je oštetio vjetrobransko staklo automobila i stražnje staklo.

image

Oštećeni automobil 48-godišnjeg muškarca

Podravski list
image

Oštećeni automobil 48-godišnjeg muškarca

Podravski list
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. srpanj 2024 09:44