NESTAO U NOĆI

Drama kod Karlovca: Krijumčar migranata policiji pobjegao skokom iz auta u Koranu, još uvijek ga traže

Na mjestu događaja započela je pretraga terena dronom te čamcem JVP grada Karlovca kojom prilikom vozač nije pronađen

Ilustrativna fotografija

 Ivan Lackovic/Cropix

Krijumčar migrantima jučer u večernjim satima je umakao karlovačkoj policiji skokom u Koranu, nestao je u noći i magli, nakon što je iskočio iz vozila poljskih oznaka u kojemu su bili migranti. Danas ga traže dronom i vatrogasnim čamcem, za sada bez rezultata.

- Jučer su u večernjim satima policijski službenici, koji rade na suzbijanju nezakonitih migracija i krijumčarenja ljudi, kod naselja Tušilović na području Karlovca pokušali zaustaviti i kontrolirati osobni automobil poljskih nacionalnih oznaka kojim je upravljala nepoznata muška osoba. Dolaskom do naselja Cerovac Vukmanički vozač je usporio i iskočio iz vozila koje je ostalo u pogonu, a koje je tom prilikom udarilo u postavljene znakove. Vozač je nakon toga skočio je u rijeku Koranu te su ga policijski službenici uslijed loših vremenskih prilika izgubili iz vida - javili su iz policije.

Na mjestu događaja započela je pretraga terena dronom te čamcem Javne vatrogasne postrojbe grada Karlovca kojom prilikom vozač nije pronađen. Danas slijede daljnje mjere traganja. U vozilu se nalazilo nekoliko stranih državljana koji su dovedeni u službene prostorije radi utvrđivanja zakonitosti ulaska i boravka u Republici Hrvatskoj, kažu u policiji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 06:43