DRAMA NA MARKOVOM TRGU

Doznajemo u kakvom je stanju muškarac koji se zapalio: Nešto je uzvikivao, vidjeli su da nešto vadi, no bio je brži...

Na mjesto događaja upućeni su hitna pomoć i vatrogasci te je u tijeku očevid

Davor Vagić

 Goran Mehkek/Cropix

Zdravstveno stanje muškarca koji se samozapalio jutros na Markovom trgu, a koji je prevezen u Kliniku za traumatologiju, jako je teško te mu se pokušava pomoći svim oblicima intenzivnog liječenja, doznaje se od ravnatelja KBC-a Sestre milosrdnice Davor Vagića.

"Ozlijeđeni je u jako teškom stanu i trenutno se provode svi oblici intenzivnog liječenja", izjavio je Vagić za Hinu.

Izjavu za medije o zdravstvenom stanju muškarca koji se samozapalio na Markovom trgu dat će predstavnici Klinike za traumatologiju KBC-a Sestre milosrdnice u 12 sati ispred te klinike u Draškovićevoj ulici.

Podsjetimo, jutros u 9.37 sati policija je dobila dojavu se jedna osoba samozapalila na Markovom trgu izvan ograde. Na mjesto događaja upućeni su hitna pomoć i vatrogasci te je u tijeku očevid.

Prije spornog čina zaštitari na Trgu su vidjeli kako se nešto događa, kako nešto uzvikuje i nešto vadi, a kad su pogled ponovno usmjerili prema čovjeku kako bi krenuli prema njemu i legitimirali ga, isti je već bio zahvaćen vatrom.

Sve se dogodilo pred puno prolaznika...


Suicidalne i depresivne osobe u Hrvatskoj savjetodavnu pomoć mogu dobiti na više mjesta, a postoji i nekoliko telefonskih brojeva na kojima mogu zatražiti za psihološku pomoć:

Centar za krizna stanja i prevenciju suicida: 01 2376 335 (radi od 0 do 24 sata)

Plavi telefon: 01/4833888 (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.)

Psihološki centar TESA: 01/4828888 (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.)

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. lipanj 2024 14:23