JESTE LI IH VIDJELI?

Dimitrije, Luka i Ivica odšetali u nepoznato iz svojih domova: Apel policije za sve je isti...

Ako imate informacije o osobama sa fotografija, javite u najbližu policijsku postaju, na 192 ili putem na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Dimitrije Jokić, Luka Friščić, Ivica Bogadi

 Nestali.hr/MUP

Trojica muškaraca udaljila su se jučer i prekjučer iz svojih domova u nepoznato. Njihove obitelji su alarmirale policiju koja za njima intenzivno traga.

image

Dimitrije Jokić

Nestali.hr

U nepoznato je iz svoje obiteljske kuće u Lišanima TInjanskim nadomak Benkovca odšetao 69-godišnji Dimitrije Jokić. Prema opisu koji su njegovi članovi obitelji dali zadarskoj policiji riječ je o muškarcu visokom 175 centimetara, sijede kose i tjemene ćelavosti, smeđih očiju i slabije tjelesne građe, a u vrijeme nestanka na sebi je imao svijetlo plavu traper jaknu i svijetlo plave traper hlače te crne tenisice.

image

Luka Friščić

Nestali.hr

Identičnu agoniju neizvijesnosti prolazi i obitelj nestalog 31-godišnjeg Međimurca Luke Friščića. On je prema prijavi međimurskoj policiji prekjučer odšetao u nepoznato od kuće u Donjem Vidovcu. Luka je visok 183 centimetra, crne kovrčave kose i smeđih očiju, a posljednji puta kad je viđen bio je odjeven u crnu zimsku kožnu jaknu te zelenu majicu s kapuljačom.

image

Ivica Bogadi

Nestali.hr

Na nogama je i varaždinska policija zbog 24-godišnjeg Ivice Bogadija, mladića visokog 190 centimetara, smeđe kose i očiju te jače tjelesne građe. Njegovi najmiliji strepe nad sudbinom tog rođenog Varaždinca već dva tjedna kada je nestao u mjestu Sračinec.

Apel policije za sve nestale je isti: "U slučaju da posjedujete informacije o ovim osobama molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 23:57