OSIGURAVAO MJESTO NESREĆE

Detalji tragedije na autocesti A1: U stravičnom naletu automobila stradao je djelatnik HAC-a

Karlovačka policija je javila da je na 68. kilometru došlo do naleta automobila na mušku osobu koja se nalazila na autocesti

Prometna nesreća, ilustracija

 Ronald Goršić/Cropix

Djelatnik ophodarske službe Hrvatskih autocesta smrtno je stradao večeras oko 18 sati na autocesti A1 između čvorova Ogulin i Bosiljevo kada je na njega naletjelo drugo vozilo, saznaje Jutarnji list.

Prema dostupnim informacijama ophodarska služba HAC-a došla je na mjesto prometne nesreće koja se dogodila na 68. kilometru autoceste u smjeru Zagreba kako bi osigurali mjesto udesa.

Nesretni djelatnik HAC-a izašao je iz službenog vozila, krenuo prema mjestu nesreće kada je na njega iz smjera Splita naletjelo drugo vozilo.

Prema neslužbenim informacijama udar je bio toliko jak da je tijelo nesretnog djelatnika odbačeno na suprotan kolnik. Djelatnici Hitne pomoći po dolasku na mjesto nesreće jedino su mogli potvrditi smrt djelatnika HAC-a.

Odmah nakon teške nesreće promet u smjeru Zagreba jedno vrijeme bio je prekidu, a sada se odvija zaustavnim trakom kao i promet u smjeru Splita.

Karlovačka policija potvrdila je večeras da je došlo do teške prometne nesreće u kojoj je poginula jedna osoba te da njeni djelatnici provode očevid na mjestu nesreće. Također su izvijestili da su se na istoj lokaciji uz navedenu prometnu nesreću dogodile još dvije prometne nesreće te je jedna osoba zatražila liječničku pomoć.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 15:42