SUSJEDI ZGRANUTI

DETALJI OBRAČUNA BLIZANKI 'Obje su dotjerane ljepotice, ali dosta divlje i izvan kontrole'

 CROPIX

Dan nakon krvavog obračuna dviju sestara blizanki u riječkoj Ulici braće Bačić istraga o motivima napada jedne sestre na drugu nožem i dalje je u tijeku. U još nejasnim okolnostima 22-godišnja S.G. u stanu je oko 19:40 sati dvaput zarila nož u svoju sestru D.G., a Novi list neslužbeno doznaje da je u pozadini svega sestrinska ljubomora.

KRVAVI OBRAČUN DJEVOJAKA Riječanka izbola sestru blizanku, dvaput je zarila nož u nju

Kako se neformalno da saznati, između sestara izbila je svađa koja je u tolikoj mjeri eskalirala da je prolivena i krv.

O kvalifikaciji kaznenog djela još je prerano govoriti, no blizanka će na koncu najvjerojatnije odgovarati za nanošenje teške tjelesne ozljede, a ne za pokušaj ubojstva.

Unesrećena D. G. prebačena je u bolnicu gdje su joj konstatirane ubodne rane između prsne i trbušne šupljine i iznad desne natkoljenice.

Stanari zgrade na kućnom broju 30 bili su šokirani kada im je pred zgradu stigla policija, a posebice kada je nekima od njih zazvonila i na vrata. Šokiralo ih je i saznanje da je mlada djevojka iz suterena zgrade ozlijeđena i da je za to kriva njezina sestra blizanka.

Većina njih za Novi list govori kako djevojke nisu dobro poznavali. Znali su ih tek iz viđenja, ali pričaju da su, kada bi ih susreli na hodniku, bile pristojne i ljubazne.

Također navode i da se radi o ljepoticama prekrasne duge kose i uvijek dotjeranima. Ono što je s druge strane čudilo stanare jest da su uvijek bile u nekakvoj žurbi, da su znale trčećim korakom izlaziti iz zgrade, pa se već za par minuta vraćati, a potom iznova istrčavati.

U stanu koji se nalazi točno iznad poprišta mjesta događaja trenutno nitko ne živi, a od okolnih stanara nitko nije prije incidenta čuo buku ili svađu. Ipak, jedna od stanarki ispričala je kako je žena koja je donedavno živjela u stanu iznad, često komentirala kako joj se čini kako su djevojke dosta divlje i izvan kontrole.

Trenutno su u stanu živjele same, jer im je, po informacijama od susjeda, majka otputovala u Njemačku. Otac se za njih navodno nikad nije brinuo i nije plaćao alimentaciju, a s majkom su se doselile na ovu adresu kad su pohađale drugi razred srednje škole.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. rujan 2024 05:27